Fietsverhuur Vledder
zicht vanaf de straat, fietsen staan achter

Over ons

Fietsverhuur Vledder is een fietsenbedrijf met een typisch Drentse 'doe maar gewoon' mentaliteit. We zijn trots op onze prachtige omgeving en we voorzien u graag van goed materiaal waar u een prachtige dag mee zult beleven.

Als er onderweg technische problemen zijn dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk geholpen word zodat u uw tocht kunt hervatten. U kunt een kaart mee krijgen met prachtige fiets routes, wij willen u ook altijd advies geven maar u kunt zelf ook volledig zelf bepalen welke weg u gaat.

We hebben fietsen in alle soorten en maten, van de kinderfietsen tot fietsen voor volwassenen, van sportief tot elektrisch en van hondenaanhanger tot tandems. Van jong tot oud, u kunt bij ons terecht voor een prachtige dag uit in de vrije natuur van Drenthe. Als u op onze site niet kunt vinden wat u zoekt dan kunt u altijd contact opnemen met ons, wij staan altijd voor u klaar.

Als u op uw vakantieadres zit en u wilt een aantal fietsen geleverd krijgen kunt u ook op ons rekenen, voor een kleine vergoeding komen we de fietsen bij u brengen.

Verhuren is niet het enige wat we doen, we repareren uw fietsen voor een mooie prijs en daarnaast verkopen wij ook 2de hands fietsen. Wij zijn de fietsen zaak die alle diensten bied wat met fietsen te maken heeft.

We zitten in een prachtige omgeving dus kom gerust langs om een keer een dag een mooie ronde te fietsen.

 Frans Sybrandy (eigenaar) aan de straat bij Fietsverhuur Vledder 

© Designed & powered by OntzorgICT | Privacyverklaring